torstai 7. kesäkuuta 2018

TOOLI



Juliste: Teuvo Salminen


Rauman Taiteilijaseuran kesänäyttelyn aiheeksi ja teemaksi valittiin tuoli. Jäsenillä oli vapaus  tuottaa valitusta aiheesta juuri sellainen teos kuin kukin haluaa. Teoksia oli mahdollisuus tehdä myös ryhmissä. Näyttelyn teokset ovat tekotavoiltaan vaihtelevia ja ripustus mielenkiintoisen   kutkuttava kokonaisuus, juuri sellainen kuin kesänäyttelyyn  hyvin sopii. Näyttelyssä on esillä mm. maalauksia, grafiikkaa ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuoliveistoksia.

Näyttelyssä on mukana 20 seuran jäsentä:

Ilkka Aho, Merja Ala-Olla, Kirsi Backman, Pirjo Hamm-Hakamäki, Maija Kantanen, Riitta Lehto-Toivanen, Hulda Leifsdottir, Taina Levonen-Leino, Marko Mertala, Taru-Taina Nora, Arja Nummi, Tommi-Wihtori Roström, Sanna Saarinen, Teuvo Salminen, Tuula Solin, Ulla Stenback, Eija Suneli, Tuulikki Tukiainen, Jenny Vuorela ja Heli Väisänen

Sanna Saarisen ”Metsättären valtaistuin” valmistui keväällä 2018 Tooli-näyttelyä varten. Rakentamiseen on tarvittu romurautaa, mm. vieteri, koristehela, aisapuun rautaosa sekä  puinen pala vanhasta rukista. Verhoilukangas on taiteilijan itse kutomaa.